معرفی ویزای موقت جدید پنج ساله والدین و پنج نکته مهم

همانطور که مطلعید دولت استرالیا به تازگی ویزای جدید پنج ساله والدین را که اجازه اقامت موقت پنج ساله را به والدین مهاجرانی که اقامت دائم و یا شهروندی استرالیا دارند را معرفی کرده است. در حال حاضر سیستم ویزاهای والدین به دو صورت ارائه می شود یکی با پرداخت مبلغ معادل پنجاه هزار دلار بابت هر والدین که حدود دو سال به طول می انجامد و دیگری با پرداخت مبلغ کمتری معادل هفت هزار دلار است که پروسه آن بین هجده تا سی سال بطول می انجامد. گفتنی است ویزای جدید در حال بررسی و گفتگو است و چنانچه توافقات لازم حاصل شود انتظار می رود ویزای فوق از اول جولای 2017 بطور موثر آغاز شود.

پنج نکته مهم عنوان شده در ویزاهای موقت معرفی شده:

1-  والدین بایستی از بیمه خصوصی و ساپورت و حمایت مالی برخوردار باشند.

2- ویزای فوق از اول جولای 2017 بطور موثر آغاز شود.

3- ویزای فوق برای والدین مهاجرانی که شهروند استرالیا هستند و یا اقامت دائم دارند

4- هزینه های ویزاهای فوق هنوز مشخص نیست ولی به گفته آقای  Hawke دستیار وزیر مهاجرت بسیار کمتر از ویزاهای دائم است

5- از نمایندگان هر جامعه دعوت شده تا نظرات شان را تا نیمه شب دوشنبه 31 اکتبر به آدرس [email protected] ایمیل نمایند

Source: SBS news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *