ویزای مهارتی نیوزیلند

شرایط عمومی مهاجرت به نیوزلند:

اخذ ویزای اقامت تخصصی نیوزلند با توجه به مشکلات و پیچیدگیهای مراحل پس از انتخاب شدن از لیست و محاسبه دقیق امتیازات و قوانین خاص این کشور و همچنین تنوع سلیقه و برداشت از قوانین مهاجرتی توسط آفیسر های سازمان مهاجرت نیوزلند در کشورهای مختلف بررسی پرونده ، برخلاف ظاهر آن کار بسیار دقیق و کارشناسی لازم دارد که مانع از تاخیر و احیانا رد بررسی پرونده گردد که با توجه به پرونده های موفق ما توسط وکیل و مشاور رسمی و رجیستر نیوزلند، به نوعی از ضمانت اجرایی بالایی برخوردار خواهد بود.لذا به کلیه متقاضیان توصیه میگردد که قبل از هر اقدامی با ما تماس گرفته و علاوه بر مشاوره و هدایت صحیح و صادقانه شما ، در صورت ارجاع پرونده به ما از نتیجه خوشایند پرونده خود آسوده باشید.

جهت راهنمایی شما مطالبی از نحوه اخذ این ویزا در زیرآورده شده است.لازم به ذکر است نحوه تنظیم مدارک و بررسی دقیق امتیازات بر اساس سابقه کار شما قبل از هرگونه هزینه ای بسیار مهم میباشد.

  • سن از 20 تا 55 سال (جهت ویزای کار تا 53 سال)

  • سلامت عمومی

  • عدم سوء پیشینه

  • زبان انگلیسی با نمره آیلتس آکادمیک یا جنرال  Overall حداقل 6.5

حداقل امتیاز لازم جهت مهاجرت به نیوزلند 100 میباشد تا در لیست Pool یا انتظار قرار بگیرید. اما اگر امتیاز شما 1400 یا بالاتر باشد ظرف مدت کوتاهی خواهید توانست به نیوزلند مهاجرت کنید.

جدول امتیازات:

سن:
  • از 20 تا 29 سال 30 امتیاز
  • از 30 تا 39 سال 25 امتیاز
  • از 40 تا 44 سال 20 امتیاز
  • از 45 تا 49 سال 10 امتیاز
  • از 50 تا 55 سال  5 امتیاز
سابقه کار:
  • 2 سال 10 امتیاز
  • 4 سال 15 امتیاز
  • 6 سال 20 امتیاز
  • 8 سال 25 امتیاز
  • 10 سال یا بیشتر 30 امتیاز
مدرک تحصیلی تائید شده:
  • کارشناسی 50 امتیاز
  • کارشناسی ارشد 55 امتیاز
خویشاوند نزدیک در نیوزلند:
  • 10 امتیاز
امتیاز کار در نیوزلند یا پیشنهاد کار از نیوزلند:
  • در صورت داشتن پیشنهاد کار از نیوزلند 50 امتیاز به شما تعلق میگیرد.
  • در صورتیکه حداکثر 12 ماه سابقه کار در نیوزلند داشته باشید 50 امتیاز به شما تعلق منیگیرد.
  • در صورتیکه حداقل  12 ماه  سابقه کار در نیوزلند داشته باشید 60 امتیاز به شما تعلق میگیرد.

راحل کار جهت اخذ ویزا:

  • اخذ اسسمنت
  • پر کردن و ارسال فرم EOI یا Expression of Interest
  • ثبت در خواست یا Apply for Residence
هزینه ها:
  • 450 دلار جهت اخذ اسسمنت
  • 500 دلار جهت ارسال فرم EOI
  • 1800 دلار جهت ثبت درخواست در مرحله نهایی
  • 300 دلار مالیات (Levy)  برای هر نفر پس از اخذ ویزا
گام اول: اخذ اسسمنت:

ارزیابی مدارک متقاضیان ویزا در نیوزلند به عهده موئسسه NZQA یا New Zealand Qualifications Authority میباشد. تمامی متقاضیان باید مدارک مورد نیاز را به این موئسسه ارسال نمایند. این موسسه به دو صورت ارزیابی مدارک متقاضیان را انجام میدهد که عبارتند از:

  • Pre Assessment
  • Full Assessment

طبق گفته این موئسسه برای متقاضیان مهاجرت اخذ Pre Assessment کافی است اما توصیه شده تا متقاضیان مهاجرت نسبت به اخذ Full Assessment اقدام نمایند. هزینه اخد Pre Assessment 75دلار و هزینه اخذ Full Assessment 450 دلار نیوزلند میباشد. مدت زمان صدور اسسمنت طبق گفته این موئسسه 200 روز میباشد که ممکن است تا حدودی در زمان ترافیک کاری بیشتر شود. البته این موئسسه سرویس Fast Track را نیز ارائه میکند که با استفاده از این سرویس ظرف مدت 100 روز نتیجه اسسمنت صادر میشود. البته جهت استفاده از این سرویس شما ملزم به پرداخت 1500 دلار اضافه خواهید بود.

لازم به ذکر است که کسانی که از دانشگاههای زیر در ایران فارغ التحصیل شده باشند میتوانند بصورت اتوماتیک 50 امتیاز مربوط به اسسمنت را دریافت نمایند اما این افراد هم باید نسبت به اخذFull Assessment اقدام نمایند تا سابقه کاری آنها هم مورد تائید واقع شود. البته این افراد شانس بیشتری جهت اخذ اسسمنت خواهند داشت اما از آنجاییکه ممکن است اداره مهاجرت از این افراد هم اسسمنت بخواهد بهتر است اینکار انجام شود. البته دراین مورد بهتر است با یک وکیل مهاجرت هم مشورت نمایید.
Iran
A Bachelor degree or Licence or Kar-shenasi, normally requiring four years of full time study from the following institutions are assessed as occupying Level 7 of the Register and will therefore qualify for 50 points.
Other qualifications from these institutions require NZQA assessment.
·                 Amir Kabir University of Technology formerly Tehran Polytechnic
·                 Ferdowsi University of Mashhad formerly University of Mashhad and Ferdowsi University
·                 Shahid {Martyr}Beheshti University formerly National {Melli} University of Iran
·                 Shahid {Martyr} Chamran University formally Jundi/Gondi Shapur University and Ahwaz University
·                 Sharif University of Technology/Sharif Industrial University formally Arya Mehr University of Technology
·                 Shiraz University/University of Shiraz formerly Pahlavi University
·                 University of Esfahan {Isfahan}
·                 University of Tabriz formerly Azarabadegan University
·                 University of Tehran{Teheran}
مدارک لازم جهت اخذ اسسمنت:
  • ترجمه تائید شده مدارک دانشگاهی شامل مدرک و ریز نمرات
  • فتوکپی مدارک
  • رسید پرداخت هزینه
  • سابقه کار و رزومه ترجمه و تائید شده
  • ترجمه تائید شده پاسپورت
گام دوم: تکمیل فرم EOI
جهت انجام این مرحله باید فرم 1100 را از وب سایت اداره مهاجرت نیوزلند به آدرسwww.immigration.govt.nz دانلود نموده و آن را تکمیل کنید. در این فرم شما ادعا خواهید کرد که حداقل امتیاز لازم جهت مهاجرت به نیوزلند را دارا هستید. در این مرحله لازم نیست مدارکی را ارسال کنید. فقط باید نسبت به پرداخت هزینه که 500 دلار نیوزلند میباشد اقدام کنید. پس از بررسی مدارک شما پرونده شما به لیست Pool ارسال میشود. روال کار به این صورت است که هر دوهفته یک بار این لیست بررسی میشود و بصورت اتوماتیک کسانی که دارای امتیاز حداقل 140 باشند انتخاب میشوند. در صورتیکه ظرفیت تکمیل نشود (که معمولا تکمیل نمیشود) نفرات بعدی از میان کسانی انتخاب میشوند که پیشنهاد کار از نیوزلند داشته باشند یا در نیوزلند سابقه کار داشته باشند (دارندگان ویزای کار). در آخر به ترتیب و بر اساس امتیاز بین 100 تا 140 سایر متقاضیان انتخاب خواهند شد. کسانی که انتخاب نشوند در لیست انتظار یا Pool باقی خواهند ماند تا 144 روز دیگر مجدد این کار انجام شود. در این مرحله در صورتیکه نام یک متقاضی از لیست بیرون کشیده شود از او درخواست خواهد شد تا مرحله ثبت درخواست ویزا را انجام دهد.
گام سوم: ثبت درخواست
در این مرحله شما باید مدارکی نظیر مدرک آیلتس، اسسمنت، نتیجه معاینات پزشکی، سوء پیشینه، گذرنامه و شناسنامه و .. را که ادعای شما را ثابت میکند به اداره مهاجرت ارسال نمایید. هزینه این مرحله 1800 دلار نیوزلند میباشد. در صورتیکه مدارک شما کامل باشد میتوانید منتظر صدور ویزا شوید.
با توجه به تغییرات مداوم در پروسه های مهاجرت و اخذ ویزا و لیست مشاغل ،جهت اطلاع از آخرین تغییرات با ما تماس بگیرید.

اگر مایل به برسی شرایط فردی خویش جهت مهاجرت به کشوراسترالیا – کانادا- نیوزیلند می باشید، می توانید با پر نمودن فرم ارزیابی رایگان مهاجرت  و یا تماس با یکی از دفاتر سیک ویزا از واجد شرایط بودن خود در کلیه روش های مهاجرتی آگاه گردید.