ویزای شماره ۱۸۹ یا اقامت دائم از طریق مهارت

جداول امتیازی برای  متقاضیان ویزای اسکیل ورکر وجود دارد که هر کس ۶۰ امتیاز از این جدول را به خود اختصاص دهد می تواند ویزای skill worker دریافت کند. ویزای اسکیل ورکر انواع مختلف ی دارد که دو نمونه ی مهم آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد .

الف  : ویزای skill workerکلاس ۱۸۹ ( روش مهارت و تخصص ): این حالت از ویزای  مهاجرت به استرالیا بهترین نوع ورود به به استرالیاست چرا که فرد از همان ابتدا با اقامت دائم وارد شده و به هیچ ایالت یا سازمانی وابسته نیست در این حالت شخص می تواند  از همان ابتدا در هرکجای استرالیا که دوست دارد ساکن شود  در این روش ( روش مهارت و تخصص ) فرد باید مجموع امتیازش به ۶۰۰ برسد تا بتواند ویزا دریافت کند  بدین منظور باید دارای شرایط زیر باشد

  • . سن فرد نباید از ۴۴ سال بیشتر باشد

۲٫دارای مدرک تحصیلی که نشان دهنده ی این باشد که فرد در رابطه با یک حرفه ی خاص دوره ی تئوری گذرانده و در آن زمینه مدرک معتبر دریافت نموده است

  1. دارای سابقه ی کاری در زمینه ی یک حرفه بوده و و گواهی از یک محل کار معتبر که مدت زمان استخدام – میزان حقوق و شرح وظابف کارمند در آن ذکر شده باشد را ارائه نماید مدت زمان کاری بر اساس رشته های مختلف متفاوت است بطور مثال برای مدرک تحصیلی فنی و حرفه ایی حداقل ۵ سال و برای مدرک تحصیلی اکثر رشته های تحصیلی دانشگاهی ۳ سال سابقه  یکار مورد نیاز است

* جدول امتیاز  بندی مهاجرت از طریق مهارت و تخصص

شرایط سنی تسلط به زبان سوابق مرتبط کاری سوابق کاری با مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی
سن امتیاز سطح امتیاز سابقه امتیاز سابقه امتیاز سطح امتیاز
۱۸-۲۴ ۲۵ آیلتس۶ ۰ ۱سال ۵ ۳سال ۵ فنی حرفه ایی ۱۰
۲۵-۳۲ ۳۰ آیلتس۷ ۱۰ ۳سال ۱۰ ۵سال ۱۰ کارشناسی و  ارشد ۱۵
۳۲-۳۹ ۲۵ آیلتس۸ ۲۰ ۵سال ۱۵ ۷سال ۱۵  دکتری ۲۰
۴۰-۴۴ ۱۵
۴۴+ ۰

غیر مستقیم به اقامت دائم استرالیا دست یابند دراین نوع ویزا سن متقاضی نباید ۵۰ سال بیشتر باشد و نیز ۵۵ امتیاز را مستقلا کسب کرده باشد تا ۵ امتیاز نیز ایالت اسپانسر کننده به امتیاز او بیفزاید

طریقه ی گرفتن اسپانسر ایالتی : هر کدام از ایالتها ی استرالیا لیست مشاغلی را که نیاز دارند را ارائه ونشر کرده اند شغل متقاضی اگر در لیست مربوطه وجود داشته باشد می تواند مدارک خود را به آن ایالت ارسال کند و از آنها اسپانسر شیپ دریافت کند ب: ویزای skill worker کلاس ۱۹۰ (اقامت دائم استرالیا از طریق مهارت و تخصص با اسپانسر ایالتی ):

این نوع ویزا امتیازی است  برای کسانی که جهت مهاجرت به استرالیا ۶۰ امتیاز زا کسب نکرده اند  این کمبود امتیاز می تواند مربوط به بالا بودن سن یا ضعیف بودن وضعیت زبان و یا نداشتن سابقه ی کاری لازم و مدرک تحصیلی بالا باشد . این افراد می توانند

این نوع ویزا به اقامت دائم استرالیا منجر نمی شود بدین معنی که اقامت دائم با قید و شرط است شخص باید متعهد شود در قبال اقامت ۵ ساله ایی که یکی از ایالتهای استرالیا به وی اعطا می کند به مدت دو سال در بدو ورود در آن ایالت خاص زندگی و کار کند بعد از دو سال متقاضی به هر نقطه از استرالیا که بخواهد می تواند نقل مکان کند این اقامت بعد از ۵ سال به طور اتوماتیک به اقامت دائم تبدیل می شود نیز  با کمی تفاوت ،تمامی مزایای ویزای اسکیل ورکر کلاس ۱۸۹۹ را دارد .

  1. در هرنقطه از کشور استرالیا که مایل باشد می تواند زندگی کنند بجز دو سال اول که باید در ایالت اسپانسر کننده بماند
  2. تحصیل در دانشگاهها ومدارس فنی و حرفه ایی
  3. خدمات درمانی به صورت یارانه از طریق مدیکر و مزایای دارویی
  4. اسپانسر شدن برای دریافت ویزا برایی دیگر افراد خانواده

از مزایای مهم ویزای skill worker نسبت به سایر ویزاها ی مهاجرت به استرالیا  اقامت دائم استرالیاست .

اقامت مادام العمر و زندگی و تحصیل نامحدود – برخورداری از مزایای کامل شهروندی استرالیا – برخورداری از بیمه ی درمان رایگان – امکان سرمایه گذاری – استفاده از حقوق بیکاری و بازنشستگی – تخفیف قابل توجه در پرداخت شهریه ی دانشگاهی و دریافت کمک هزینه ی تحصیلی – بهره مندی سایر اعضای خانواده از ویزایاسکیل ورکر اصلی  از دیگر مزایای ویزای اسکیل ورکر استرالیا است

شرایط گرفتن ویزا

افرادی دارای شرایط درخواست این نوع ویزا هستند که:

  • درخواست اولیه داده باشند و از طرف اداره مهاجرت استرالیا و دعوت به ارائه درخواست ویزا شده باشند
  • شغلی‌ را انتخاب کرده باشند که در یکی‌ از لیست های مشاغل مهارتی استرالیا باشد و برای شغل منتخب خود ارزشیابی مورد نیاز را دریافت کرده باشند
  • کمتر از ۵۰ سال سن داشته باشند
  • امتیاز لازم را که در دعوتنامه ذکر شده کسب کرده باشند
  • توسط دولت یکی‌ ازایالت های استرالیاد اسپانسرشده باشید
  • حداقل نمره لازم را در امتحان زبان گرفته باشند
  • سوسابقه یا مشکل پزشکی خاصی‌ نداشته باشند

درباره این ویزا

ویزای ۱۸۹ نوعی از ویزای اقامت دائم است که به شما (وآن دسته از افراد خانواده شما که به عنوان افراد تحت تکفل شما با شما این ویزا را گرفته ا‌ند ) اجازه میدهد تا:

  • به صورت دائم در استرالیا اقامت کنید
  • در استرالیا کار یا تحصیل کنید
  • از امکانات بیمه پزشکی دولتی استرالیا (medicare)استفاده کنید
  • (در صورت احراز شرایط) درخواست تابیعت استرالیا کنید
  • خانواده حائز شرایط خود را برای اقامت دائم اسپانسر کنید
  • تا پنج سال پس از گرفتن ویزا به استرالیا سفر کنید و از استرالیا خارج شوید (پس از۵ سال یا باید ویزایresident return و یا نوع دیگری ویزا بگیرید )

اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا

این افراد را میتوانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:

  • همسر (ازدواج رسمی‌ یا سفید )
  • فرزندان تحت تکفل شما یا همسرتان
  • سایر افراد خانواده تحت تکفل

اضافه کردان همسر و فرزندان پس از ارائه درخواست ویزا امکانپزیر است اما سایر اعضای خانواده تحت تکفل میبایست در زمان ارائه درخواست ویزا نام برده شده باشند .

اگر احتیاج به کمک دارید ..

سیک ویزا تخصص زیادی در انجام امور ویزای مهارتی مهاجرت به استرالیا دارد و میتواند به صورت های زیر به شما کمک کند:

  • ارائه مشاوره در مورد اینکه کدام نوع ویزا پر منفعت ترین ویزا برای شما می‌باشد
  • ارائه مشاوره در مورد نحوه تنظیم نامه های سابقه کاری ، رزومه و سایر مدارک به نحوی که مورد قبول اداره
  • مهاجرت استرالیا و سازمانهای ارزشیابی قرار بگیرند
  • گرفتن ارزشیابی مهارت (کاری و تحصیلی‌)
  • گرفتن دعوتنامه از یکی از دولتهای ایالتی استرالیا (در صورت احراز شرایط)
  • تنظیم اسپانسرشیپ خانوادگی
  • ارائه درخواست ویزا در کوتاه ترین مدت و پیگیری لازم تا زمانی‌ که در مورد پرونده شما تصمیمگیری شود
  • انجام امور مربوط به bridging visas
  • گرفتن نتیجه با کمترین استرس و با آسان کردن کارها برای شما

اگر مایل به برسی شرایط فردی خویش جهت مهاجرت به کشوراسترالیا – کانادا- نیوزیلند می باشید، می توانید با پر نمودن فرم ارزیابی رایگان مهاجرت  و یا تماس با یکی از دفاتر سیک ویزا از واجد شرایط بودن خود در کلیه روش های مهاجرتی آگاه گردید.