ویزای نامزدی استرالیا (subclass 300)

ویزای نامزدی مخصوص افرادی است كه نامزد آنها شهروند و یا مقیم دائم کشور استرالیا و یا یكی از شهروندان کشور نیوزیلند واجد شرایط زندگی در استرالیا باشد.

  • اعتبار ویزای نامزدی استرالیا به مدت ۹ ماه است و متقاضی باید ظرف این مدت وارد استرالیا شده و با فرد مورد نظر ازدواج كند.
  • لازم نیست ازدواج حتما در استرالیا صورت بگیرد.
  • در صورتی که شما در مدت ۹ ماه ازدواج کنید، می‌توانید تقاضای ویزای ازدواج استرالیا را بدهید.
  • همسر شما باید حمایت مالی شما را بر عهده گرفته و شما باید تا ۹ ماه بعد از گرفتن ویزای نامزدی با فرد مورد نظر ازدواج کنید.
  • پس از ازدواج‌تان با فرد مورد نظر و قبل از این كه ویزای نامزدی باطل شود، باید تقاضای ویزای ازدواج را ارائه دهید تا بتوانید در استرالیا به زندگی مشترک ادامه دهید.

Partner-ApplyingfromOutsideAustralia1

شرایط کلی ویزای نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی برای افرادیست که میخواهند نامزد خود را به استرالیا آورده و ظرف مدت ۹ ماه از زمان صدور ویزا اقدام به ازدواج نمایند، در غیر اینصورت ویزای فرد باطل شده و باید به کشور خود بازگردد.

نکات مهمی که در باره ویزای نامزدی استرالیا باید بدانید:

  • ازدواج دو نفر در این مدت ۹ ماه حتما نباید در استرالیا انجام شود
  • شخص اسپانسر باید نامزد خود را تا ۹ ماه حمایت مالی نمیاد
  • قبل از پایان ۹ماه ویزای نامزدی باید برای ویزای ازدواج اقدام نمایند
  • پروسه زمانی دریافت این ویزا معمولا بین 4 تا ۶ ماه خواهد بود

شرایط شخص اسپانسر

شخص اسپانسر باید:

  • شهروند یا مقیم دائم استرالیا و یا از واجدین شرایط اقامتی نیوزلند باشد.
  • بالای ۱۸ سال باشد. در غیر اینصورت والدین وی باید اسپانسر باشند.
  • اسپانسر متعهد میشود که تا ۲ سال از زمان اخذ اقامت دائم، همسر خود را از جهت نیازهای اولیه زندگی حمایت مالی نمیاد.
  • کسانی که در ۵ سال گذشته اسپانسر این ویزا بوده اند یا توسط شخص دیکری اسپانسر شده اند فقط در شرایط خاصی میتوانند اسپانسر شوند.

شرایط دارندگان ویزای نامزدی و ازدواج پس از مهاجرت به استرالیا

  • متقاضیانی که با ویزای ازدواج وارد استرالیا میشوند اجازه ادامه تحصیل و کار را دارند. همینطور میتواند از مزایای خدمات پزشکی رایگان نیز استفاده نمایند.
  • این شرایط برای ویزای نامزدی محدود ترمیباشد.
  • در اغلب موارد ویزای صادر شده برای متقاضیان ویزای ازدواج یک ویزای موقت ۲ ساله است که پس از ۲ سال از تاریخ ثبت پرونده اجازه اقدام برای اقامت دائم را خواهند یافت که مجددا مدارک مبنی بر اثبات رابطه همسری باید ارایه گردد.
  • مانند سایر ویزاها شخص پس از ۴ سال اقامت در استرالیا میتواند برای شهروندی استرالیا اقدام نماید.

When can you expect your Prospective Marriage Visa (Subclass 300) to be approved?

Processing times (Family visas)

اگر مایل به برسی شرایط فردی خویش جهت مهاجرت به کشوراسترالیا – کانادا- نیوزیلند می باشید، می توانید با پر نمودن فرم ارزیابی رایگان مهاجرت  و یا تماس با یکی از دفاتر سیک ویزا از واجد شرایط بودن خود در کلیه روش های مهاجرتی آگاه گردید.